Hildes Gulrotkake inneholder gode råstoffer som brunt sukker, frukt, bær og hele 24% ferskrevet gulrot! Vi har gjort endringer i oppskriften, slik at kakene nå har fått en mykere og bedre konsistens. Vi har flere utsalgssteder, og selve historien til kaken er unik.

Smaksrik og saftig gulrotkake

Smakt av eksperter og nytt av ekspertene ved Gastronomisk institutt

Allergiker vennlige og veganske kaker, uten melk, hvete, gluten, nøtter, soya og egg


Kakebunn: Ferskrevet Gulrot (24%), Brunt Sukker. Rismel, maisstivelse, potetmel, modifisert potetstivelse, stabilisator (E401,E440, E464). Vann. Tyttebær, eple modifisert stivelse av mais, konserveringsmiddel (E202) Stabilisator (E509). Rapsolje. Sirup. Hevemiddel. Vaniljesukker. Emulgator (E477,E471,E481) Kanel. Ingefær. Nellik. Salt.

Krem: Sukker, Raps og kokosolje. Vaniljesukker. Sitronsaft