Hilde har utviklet en smakfull sjokoladekake som passer for de fleste. Også allergikere og veganere! Det beste av alt er at den smaker like godt som en vanlig sjokoladekake! Det brune sukkeret, frukt og bær er det som gjør at smaken er så utrolig god. Vi har mange utsalgssteder, og selve historien til kaken er unik.

Smakfull og fyldig sjokoladekake som alle liker

Smakt av eksperter og nytt av ekspertene ved Gastronomisk institutt

Allergiker vennlige og veganske kaker, uten melk, hvete, gluten, nøtter, soya og egg


Kakebunn: Rismelk (Vann, ris) olje, lecithin fra raps. Brunt sukker. Rismel, maisstivelse, potetmel, modifisert potetstivelse, stabilisator. Vegetabilsk fett(rapsolje, kokosolje). Tyttebær, eple, modifisert stivelse av mais, konserveringsmiddel, stabilisator. Hevemiddel. Kakao. Kanel. Salt.

Krem: Sukker, Rapsolje og kokosolje. Kakao. Kaffe.

ハンナン detail.chiebukuro.yahoo.co.jp
Альфастрахование отзывы honda.org.ua